Софийският районен съд пусна полицая от ГДБОП, обвинен, че шофира дрогиран. Служителят

...
Софийският районен съд пусна полицая от ГДБОП, обвинен, че шофира дрогиран. Служителят
Коментари Харесай

Освободиха полицая от ГДБОП, хванат да шофира дрогиран


Софийският областен съд пусна служителя на реда от ГДБОП, упрекнат, че шофира дрогиран. Служителят няма и никаква мярка за неотклонение.

Мотивите на съда са, че няма доказателства, удостоверяващи на служителя на реда да е взет позитивен “дръг тест ”, а единствено показания на тримата пътни служители на реда, съобщи БТВ.

Преди ден от прокуратурата съобщиха, че антимафиотът е карал след приложимост на амфетамин. 

В талона за проучване на обвинения антимафиот във " Военномедицинска академия " след задържането не е разказан тест с позитивен резултат, показаха още от съда.

Все още няма резултат от взетата му кръвна проба. Липсват и данни служителят на ГДБОП да е отказал да даде биологични следи за потребностите на следствието.

Налични са само данни, че в началото на подаден сигнал с палка от пътните служители на реда край село Лозен, Борислав Митев не е спрял. Това обаче не е закононарушение, а административно нарушаване по Закона за придвижване по пътищата.

Самият Митев съобщи в правосъдната зала, че не е видял служителите на реда при първия опит да го спрат до момента в който кара, тъй като е “забравил очилата си ” на идване от вкъщи му в Елин Пелин към София. Причината била, че служителят е бързал да закара по неотложност своя близка до “Окръжна болница ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР